ERHVERV

Lokalt og professionelT

Med én kontaktperson fra start til slut

Et anderledes byggefirma

Vi har altid vægtet den gode kundeoplevelse højt. Vi tror på, at god kommunikation igennem projektet giver bedre projekter og de allerbedste resultater.

Forankret i lokalmiljøet

Vi er så taknemmelige for den støtte vi har fået i lokalområdet omkring Odder. Derfor støtter vi også lokale aktiviteter for at give tilbage.

Kvalitet til fingerspidserne

Vi har hænderne skruet rigtigt på og vi leverer kvalitet til fingerspidserne hver gang. Godt byggeri vil altid være en æressag for os.

Hvem er Elmsgaard Entreprise?

Vores hold af erfarne håndværkere kan hjælpe dig med blandt andet nybyggeri, tilbygning og renovering af din bolig. 

Elmsgaard Entreprise blev startet i 2015 og i dag tilbyder vi alle entreprisetyper. 

Vores hold består af 25-30 dedikerede tømrere, murere, snedkere og malere, der allesammen prioriterer kvalitet. Vi er altid klar til at hjælpe dig med dine opgaver – om du skal bruge et nyt hus, et nyt tag eller en ny kattelem. Ingen opgave er for stor eller lille til os. 

Med Elmsgaard Entreprise vil du få én kontaktperson fra start til slut. Det betyder, at du ikke skal til at have styr på en stor gruppe håndværkere, men i stedet kan lade os styre det hele.

Hvis du har lyst til at se mere af vores arbejde, kan du tjekke vores nuværende projekter eller læse mere fra vores referencer.  

Afspil video