Erhvervsbyggeri

Boligbyggeri, værkstedsbyggeri og renovering

Med Elmsgaard Entreprise som partner

Elmsgaard Entreprise er en erfaren byggevirksomhed som kan varetage de fleste typer af byggeprojekter. Vi rådgiver og styrer produktionen, så er I sikre på, at jeres projekt bliver leveret til tiden og til den bedst mulige kvalitet. Det er vores garanti til jer.

Elmsgaard Entreprise har et team af 25-30 håndværkere, der står klar til at håndtere dit næste byggeprojekt. Vores hold består af erfarne tømrere, murere, snedkere og malere, som kan realisere alle dine ønsker. 

Vi har også et stærkt samarbejde med mange kompetente underleverandører, der ligeledes står klar til at hjælpe dig i mål med dit projekt. Ved hjælp af vores mange samarbejdspartnere sikrer vi, at vores projekter altid bliver færdige til tiden.

Skal du i gang med et byggeprojekt? Vi har stor erfaring indenfor renovering af boliger, fredede bygninger og erhvervstilbygninger af enhver slags. Vi står klar med et uforpligtende tilbud til dig.

Læs mere om vores arbejde forneden og få et bedre indblik i, hvad vi kan gøre for netop dig.

Erhvervsbyggeri

Erhverv

Hos Elmsgaard Entreprise står vi klar til at hjælpe med flere forskellige slags erhvervsbyggeri. Vi bygger bl.a. værksteder, haller og udstillingsbygninger. Vi håndterer også større erhvervsombygninger af fx kontorer. Hvis du skal bruge en erfaren husbygger, så kan vi blandt andet stå for byggeri af rækkehuse i Midtjyllandsområdet.

Læs mere »

Renovering

Vi renoverer og ombygger bl.a. huse, lejligheder og kontorer. Så skal du have et nyt tag eller et nyt køkken i din bolig, så har vi teamet der kan realisere din drøm. Vi har også stor erfaring med renovering af fredede bygninger, der kræver høj ekspertise — blandt andet er vores snedker særdeles erfaren indenfor arbejde med restaurering af gammelt træ.

Læs mere »

Bolig

Elmsgaard Entreprises professionelle hold prioriterer altid den gode kundeoplevelse og høje kvalitet, når vi bygger huse til erhverv. Vores store erfaring indenfor boligbyggeri gør, at vi kan realisere dit næste projekt til tiden. Vores stærke netværk af underleverandører sikrer høj kvalitet og ingen unødvendige forsinkelser.

Læs mere »