Bolig

Byggeri du let kan leje ud

boliger

Vi bygger boliger til tiden — hver gang!

Elmsgaard Entreprise prioriterer altid den gode kundeoplevelse. Derfor vil du også opleve, at du hurtigt får et uforpligtende tilbud og en så hurtigt opstart så muligt. Vi har 30 kompetente håndværkere, der står klar til at realisere dit næste projekt.

Hos Elmsgaard Entreprise har vi stået for boligbyggeri i mange år og har derved opbygget en anselig mængde erfaring. Vi ejer selv de maskiner, vi bruger: blandt andet lift og Manitou. Dermed kan vi garantere, at dit byggeprojekt ikke går i stå, mens vi venter på at skulle leje maskiner ude fra. 

Det vil sige, at vi har total kontrol over hele byggeprocessen og altså undgår unødvendige forsinkelser. Vi har ligeledes opbygget et stærkt og kompetent team, der kan håndtere alle aspekter af byggeprocessen på effektiv vis. Lige fra erfarne malere til snedkere og tømrere, sådan kommer vi altid i mål til tiden.

Vores erfarne team står ligeledes klar til at vejlede dig gennem hele processen og kan rådgive dig om alt fra kælder til kvist. Vores hold tæller mellem 25-30 dedikerede håndværkere, der altid arbejder hårdt for deres kunder og som gør en dyd ud af tillid, orden og kvalitet. 

Her er et par af vores seneste boligbyggerier

Klitrosevej i Hou

Klitrosevej i Hou Elmsgaard Entreprise varetager lige nu en totalentreprise på en række boliger i Hou. De smukke boliger har fladt tag, opmurede vægge og

Læs mere »

Alt du skal vide om boligbyggeri

Vi har også et bredt netværk af underleverandører, som vi samarbejder godt med. Langvarige relationer til erfarne og kompetente underleverandører, der har været yderst effektive og gavnlige for os som entreprenører. 

Dette betyder, at vores underleverandører prioriterer vores projekter højt og altid afleverer til tiden. Ligeledes er vi altid sikre på, at vi kan stå inde for arbejdet udført af vores samarbejdspartnere. Dét er vores garanti til dig.

Skal du i gang med et byggeprojekt? Kontakt os for mere information eller for at få et uforpligtende tilbud, så vi kan få sat dit projekt i gang hurtigst muligt. Hos Elmsgaard Entreprise får du altid en fast kontaktperson, så du ikke bliver kastet rundt mellem forskellige håndværkere. 

Hos os ved du altid, hvem du skal kontakte med spørgsmål eller forespørgsler. Din stemme tæller, og du bliver hørt hele vejen gennem.

Har du et projekt til os?

Du kan altid kontakte os for en uforpligtende samtale omkring dit næste byggeprojekt? Vi kører gratis ud for at besigtige dit projekt i Midtjylland.