Renovering

Renovering til erhverv i midtjylland

Renovering af kontorer, lejligheder og fredede bygninger

Hos Elmsgaard Entreprise renoverer vi en lang række forskellige typer af bygninger i blandt andet Aarhus og Odder. Vores store erfaring gør os til din perfekte partner på renoveringsprojekter af enhver slags. Vi samarbejder med mange private-og erhvervsudlejere.

Ombygning af huse og kontorer​​

Elmsgaard Entreprise har lavet større ombygninger for både erhverv og private gennem flere år. Det kan for eksempel være, at jeres kontorer skal ombygges til et fælles kontorlandskab, eller at der skal etableres en kontorplads på jeres lager. Vi har stor erfaring med alle slags ombygninger. Kun din fantasi sætter grænser.

Ombygning af private huse kan være alt fra etableringen af et anneks, en udestue eller en terrasse. Vi har et stort team, der kan tage sig kyndigt af alle dine opgaver. Vi tager dig i hånden fra første møde og giver ikke slip før sidste mursten er lagt. 

Renovering af fredede huse

Elmsgaard Entreprise har god erfaring med renovering af fredede bygninger. Fredede og bevaringsværdige bygninger kræver særlige arkitektoniske hensyn, og ældre bygninger kræver ligeledes mere forarbejde, inden projektet for alvor kan komme i gang: et forarbejde vi med glæde lægger i kræfter i. Derfor er det vigtigt at have en entreprenør, der kan trække på erfaringer fra tidligere og dermed undgå klassiske begynderfejl. Det sparer dig både tid og penge.

Elmsgaard Entreprise har også erfaring i at samarbejde med arkitekter og ejere af fredede huse om renoveringen af bevaringsværdige ejendomme. Vi har et bredt hold af erfarne eksperter, hvilket gør os i stand til at håndtere alle opgaver vedrørende renoveringen af ældre, fredede bygninger.
Vores erfarne snedker er for eksempel rigtig dygtig til at genskabe de fine trædetaljer, der kan være med til at gøre et ældre, fredet hus til noget helt særligt. Vi er ekstremt detaljeorienterede i vores arbejde, hvilke oftest giver det bedste udgangspunkt for en vellykket renovation af særligt ældre, fredede bygninger.

Vores erfaring og ekspertise sikrer dig, at fredede eller ældre huse bevarer deres ånd og arkitektoniske udtryk. Vi sætter en faglig stolthed i at vedligeholde og bevare historiske huse og lejligheder i deres originale stil og udtryk, så vi alle kan nyde godt af dem i fremtiden. 

Renovering af hus og lejlighed

Elmsgaard Entreprise tilbyder renovering og modernisering af huse, lejligheder og erhvervsbyggeri. Vi kan løse enhver renovation af lejeboliger for både private- og erhvervsudlejere på en effektiv og holdbar måde. Vi tilbyder blandt andet:

  • Renovering af tag
  • Nye gulve
  • Renovering eller udskiftning af vinduer og døre
  • Renovering eller udskiftning af køkkener
  • Renovering af badeværelser

Skal du i gang med renovering af lejlighed? Kontakt os for mere information eller for at få et uforpligtende tilbud allerede i dag. Så sætter vi projektet i gang, så du lynhurtigt kan komme i mål. 

Hos Elmsgaard Entreprise får du tilknyttet en kontaktperson, så du aldrig er i tvivl om, hvem du skal kontakte, hvis du har nogle spørgsmål eller forespørgsler. Vi er med dig hele vejen. 

Her er et par af vores seneste renovationsprojekter

Spørgsmål? Snak med Mette

  • 20 30 60 89
  • kontakt@elmsgaard.dk

Få en snak med Mette om hvordan vi kan hjælpe med jeres byggeprojekt.Vi kører gratis ud for at besigtige dit projekt i Midtjylland.