Services

Istandsættelses- og vedligeholdelsesaftaler

Serviceordninger du kan stole på

Elmsgaard Entreprise tilbyder både vedligeholdelsesaftaler og istandsættelse ved til-/fraflytninger til erhvervskunder. Så er du altid sikker på, at dine ejendomme er i trygge hænder.

Er du udlejer af enten private boliger eller erhvervsejendomme, kan vi hos Elmsgaard Entreprise stå for løbende vedligehold eller istandsættelse. Vi har et erfarent og kompetent hold af håndværkere klar til at vedligeholde alt fra kælder til kvist. Vores hold tæller blandt andet snedkere, malere, murere og tømrer, der kan klare ethvert behov. 

Vi er altid klar til at varetage vedligeholdelsen af dine ejendomme eller supplere dine viceværter med støtte til specialopgaver. Vi kan altid finde en aftale, der passer til lige netop dine behov. 

Skal du bruge en serviceaftale på enten istandsættelser eller renovation af ejendomme? Kontakt os for mere information eller for at få et uforpligtende tilbud, så vender vi straks tilbage med et godt tilbud. 

Nedenfor kan du læse mere om vores istandsættelser og vedligeholdsaftaler.

serviceordning

Istandsættelse

Få istandsat boliger i forbindelse med fra- og tilflytninger. Vi klarer istandsættelsen af dit lejemål. Elmsgaard Entreprise tilbyder løbende istandsættelse af boliger i forbindelse med tilflytninger og fraflytninger. Det kan blandt andet være bad, køkken, gulv eller vinduer der skal istandsættes, eller at væggene skal males, inden boligen kan udlejes igen.

Læs mere »

Vedligeholdelsesaftaler

Vi vedligeholder dine bygninger! Vi laver vedligeholdelse af tag, vinduer, døre, udearealer og meget mere. Der kan vente én en slem forskrækkelse, hvis man ikke får vedligeholdt sin ejendom. Det kan nemlig blive rigtig dyrt i det lange løb at lade ejendomme forfalde. Derfor tilbyder Elmsgaard Entreprise vedligeholdelsesaftaler, så du kan være helt tryg i dine ejendomme.

Læs mere »