Istandsættelse

Få istandsat din bolig ved fra- og tilflytning

istandsaettelse

Vi istandsætter dit lejemål

Elmsgaard Entreprise tilbyder løbende istandsættelse af boliger i forbindelse med tilflytninger og fraflytninger. Det kan blandt andet være bad, køkken, gulv eller vinduer, der skal plejes, eller at væggene skal males, inden boligen er klar til at blive lejet ud igen. Vi klarer det hele.

Har du en lejebolig, der skal sættes i stand, inden nye lejere kan rykke ind? Vi kan stå for en total istandsættelse af dit udlejemål ved fraflytning. Vi har stor erfaring med at samarbejde med både private- og erhvervsudlejere. En erfaring der gør, at vi kan håndtere ethvert projekt.

Vi er klar til at være din nye samarbejdspartner på løbende istandsættelser af lejeboliger. Vi har erfaring med faste kunder på istandsættelser. Det vil sige, at du altid kan være helt sikker på at få lige netop det resultat, du ønsker. Med os som følgesvend sikrer du dig ligeledes kontinuitet og en høj standard i dine istandsættelser.  

Alt du skal vide om istandsættelsesaftaler

Vores hold af erfarne håndværkere tæller mellem 25-30 snedkere, murere, tømrer og malere, der alle står klar til at håndtere din renovation af enten lejebolig eller erhvervsejendom. Vores erfarne team vejleder dig i hele processen, så din renovation bliver færdig så hurtigt som muligt. Det er vores garanti til dig.

Vi ordner følgende opgaver: 

  • Renovering af tag
  • Anlægning af nye gulve
  • Renovering eller udskiftning af vinduer og døre
  • Renovering eller udskiftning af køkkener
  • Renovering eller udskiftning af badeværelser

Skal du have et udlejemål istandsat? Kontakt os for flere information eller for et uforpligtende tilbud, så vi straks kan komme i gang — og du kan begynde at se efter nye lejere. 

Hos os Elmsgaard Entreprise får du altid en fast kontaktperson, som følger dig hele vejen. Dermed er du aldrig i tvivl om, hvem du skal kontakte, hvis du har spørgsmål eller forespørgsler. Du bliver således aldrig kastet rundt mellem forskellige håndværkere. 

Har du et projekt til os?

Du kan altid kontakte os for en uforpligtende samtale omkring dit næste byggeprojekt? Vi kører gratis ud for at besigtige dit projekt i Midtjylland.