Vedligeholdelsesaftaler

Vedligeholdelse af tag, vinduer og døre, udearealer og meget mere

vinduer

Vedligeholdelse af dine ejendomme? Den klarer vi!

Der kan vente dig slem overraskelse, hvis du ikke får vedligeholdt din ejendom: det kan nemlig blive rigtig dyrt i det lange løb at lade ejendomme forfalde.

Derfor tilbyder Elmsgaard Entreprise vedligeholdelsesaftaler, så du kan være tryg i netop din ejendomme. Vi samarbejder blandt andet med andelsboligforeninger, almene boligforeninger, ejendomsvirksomheder og private investorer om at vedligeholde bygninger af enhver slags . 

Med os som din samarbejdspartner får du den fulde pakke og kan altid forvente høj kvalitet og hurtig service. Vi har et team af 25-30 erfarne håndværkere, der står klar til at varetage dine bygninger fra kælder til kvist.

Alt du skal vide om vores vedligeholdelsesaftaler

Vores typiske vedligeholdelsesaftaler indeholder blandt andet:

  • Akut hjælp ved skader til fast lav timeløn
  • Servicering af dit låseværk, døre mm.
  • Renovering af flyttelejligheder
  • Vedligeholdelsesplaner
  • Græsslåning
  • Vintertjenester
  • Overblik over din kloak
 
Men vi kan også sagtens tilpasse vores aftale efter dine specifikke ønsker. 

Vi har mange kunder, der vælger at oprette en vedligeholdelsesaftale med os, fordi de ikke har en vicevært eller for at aflaste en vicevært, der er ansvarlig for mange enheder. Her kan vores erfarne hold af malere, snedkere, murere gå ind og opretholde kvaliteten på dine ejendomme. Så er du altid sikker på, at dine ejendomme står knivskarpt. 

Andre kunder vælger en aftale med Elmsgaard Entreprise, fordi de ved, at de med os har mulighed for at få vedligeholdt de fleste deles af deres ejendomme, uden selv at skulle løfte en finger eller hyre andre aktører. 

Vi klarer således alle aspekter af din vedligeholdelse. Elmsgaard Entreprise har mange års erfaring indenfor vedligehold af bygninger, hvilket gør, at vores kunder kan være sikre på, at vi opretholder det højeste faglige niveau. Dét er vores garanti til dig.

Kontakt os endelig for at høre mere om, hvordan en potentiel vedligeholdelsesaftale kunne se ud. Vi er altid klar med et uforpligtende tilbud. Med en vedligeholdelsesaftale er du også sikker på at få den bedste pris og kvalitet.

Har du et projekt til os?​

Du kan altid kontakte os for en uforpligtende samtale omkring dit næste byggeprojekt? Vi kører gratis ud for at besigtige dit projekt i Midtjylland.