Nybyggeri

Vi bygger dit drømmehus

IKKE BARE ET HUS - ET HJEM

Tallene taler for sig selv: mere end 500 huse på 5 år!  Det er hvad Elmsgaard Entreprise har bygget op fra bunden siden vi slog dørene op i 2015. Læs mere her og se vores seneste projekter under referencer.

For et hus er ikke bare et hus. Det er et hjem. Dit hjem. Derfor taler vi grundigt med dig, inden vi begynder at bygge eller renovere. Før vi går i gang med et projekt, sørger vi nemlig altid for at forventningsafstemme med dig og vores eventuelle samarbejdspartnere, så du får nøjagtig hvad du ønsker — hver gang. 

Så står du og mangler et skarpt hold håndværkere til at bygge eller renovere netop dit hjem? 

Så er du mere end velkommen til at kontakte os med det samme. Det eneste du skal gøre er at gribe telefonen eller sende en mail afsted i formularen lige her. 

Fundamenter

Elmsgaard Entreprise støber fundamenter, varetager rørlægning og laver radonsikring. Et solidt fundament er vigtigt, det er dét ben, dit hus skal stå på hele livet. Samtidig løser fundamentet en vigtig opgave hver dag: det holder kulde, vand og fugt væk, så dig og din familie kan leve trygt. Se mere her!

Sommerhus

Et sommerhus er en investering i familien. En oase. Et trygt og hyggeligt sted, hvor I kan være i fred og ro uden hverken at skulle igennem lufthavnens kedelige sikkerhedstjek eller motorvejens uendelige køer. Elmsgaard Entreprise laver skræddersyede sommerhuse til dig. Se mere her!

Kviste

En kvist gør et rum lyst. En kvist lader solen skinne ind og giver nyt liv til dit loft eller din overetage. Måske har du brug for lidt ekstra plads? Et rum mere til ophold eller opbevaring? Hvad end du ønsker dig, har vi hos Elmsgaard Entreprise aftaler med de bedste leverandører, og håndværkere der kan bygge din nye kvist på kun en uge. Se mere her!

Terrasser – Vi bygger terrasser i Odder og resten af Østjylland

Få meget mere ud af din have med en ny terrasse. Så har du altid en lille privat krog, hvor du kan sidde ude og nyde en kop kaffe eller en stund sammen med familie og venner. Hos Elmsgaard Entreprise bygger vi din nye terrasse i både træ og fliser. Vi bygger især i Odder og resten af Østjylland. Se mere her!

Tilbygninger

En god tilbygning gør dit gamle hus ungt igen. Det kan være alt fra en terrasse til en sauna til en trappe. Elmsgaard Entreprise laver tilbygninger til det meste, både huse på landet og lejligheder inde i byen. Vi laver blandt andet udestuer, garager, carporte og meget mere — valget er dit. Se mere her!