Nybyggeri

Vi bygger dit drømmehus

IKKE BARE ET HUS - ET HJEM

Elmsgaard Entreprise står for kvalitetsbyggerier og har siden vi slog dørene op i 2015 været med til at levere nye flotte hjem over hele Danmark. Læs mere her og se vores seneste projekter under referencer.

For et hus er ikke bare et hus. Det er et hjem. Dit hjem. Derfor taler vi grundigt med dig, inden vi begynder at bygge eller renovere. Før vi går i gang med et projekt, sørger vi nemlig altid for at forventningsafstemme med dig og vores eventuelle samarbejdspartnere, så du får nøjagtig hvad du ønsker — hver gang. 

Så står du og mangler et skarpt hold håndværkere til at bygge eller renovere netop dit hjem? 

Så er du mere end velkommen til at kontakte os med det samme. Det eneste du skal gøre er at gribe telefonen eller sende en mail afsted i formularen lige her. 

Støbning af fundament

Fundament

Elmsgaard Entreprise støber fundamenter, varetager rørlægning og laver radonsikring. Et solidt fundament er vigtigt, det er dét ben, dit hus skal stå på hele livet. Samtidig løser fundamentet en vigtig opgave hver dag: det holder kulde, vand og fugt væk, så dig og din familie kan leve trygt. Se mere her!

Læs mere »
sommerhus

Sommerhus

Et sommerhus er en investering i familien. En oase. Et trygt og hyggeligt sted, hvor I kan være i fred og ro uden hverken at skulle igennem lufthavnens kedelige sikkerhedstjek eller motorvejens uendelige køer. Elmsgaard Entreprise laver skræddersyede sommerhuse til dig. Se mere her!

Læs mere »

Kviste

En kvist gør et rum lyst. En kvist lader solen skinne ind og giver nyt liv til dit loft eller din overetage. Måske har du brug for lidt ekstra plads? Et rum mere til ophold eller opbevaring? Hvad end du ønsker dig, har vi hos Elmsgaard Entreprise aftaler med de bedste leverandører, og håndværkere der kan bygge din nye kvist på kun en uge. Se mere her!

Læs mere »
garage

Tilbygninger

En god tilbygning gør dit gamle hus ungt igen. Det kan være alt fra en terrasse til en sauna til en trappe. Elmsgaard Entreprise laver tilbygninger til det meste, både huse på landet og lejligheder inde i byen. Vi laver blandt andet udestuer, garager, carporte og meget mere — valget er dit. Se mere her!

Læs mere »