Fundament

Fundamentet er den vigtigste del af dit hus

Støbning af fundament
Få et kvalitetsfundament der holder

Et solidt fundament i vater​ skaber tryghed

Vores håndværkere prioriterer altid at levere håndværk i højeste kvalitet og gøre dine drømme til virkelighed. Derfor mener vi også selv, at vi er den oplagte entreprenør til at varetage dit fundament, så dit hus eller din tilbygning kan stå solidt i jorden, i mange år fremover.

Et godt fundament eller en god sokkel er de bærende skuldre, dit hus står på — det forhindrer fugt og kulde fra at stige op i huset og holder på taget, så hele familien kan sove trygt og sikkert. Støbningen af et fundament er grundlaget for det helt rette hjem til dig og din familie. Når dit hus eller carport har fået støbt en sokkel, så er det forhåbentligt en løsning for livet. Derfor er det vigtigt at vælge den helt rette fundament- opbygning og støbning —det kan vi hos Elmsgaard Entreprise hjælpe dig med. 

Vi er med dig hele vejen. Vi rådgiver og vejleder dig fra projektet starter, til du står med det færdige fundament og er klar til at bygge videre. Vi hjælper dig til en god start med dit nye hus, carport eller tilbygning. 

Hos os på Elmsgaard Entreprise har du altid en fast kontaktperson, som er med dig hele vejen igennem dit byggeprojekt. På denne måde bliver du ikke kastet rundt mellem forskellige håndværkere.

Alt du skal vide om fundamenter

Vi har hos Elmsgaard Entreprise støbt fundamenter til alle typer konstruktioner — lige fra store lagerhaller til mindre tilbygninger til private hjem. Vi kan klare det meste. Vores håndværkere rådgiver og finder sammen med dig den løsning, der passer bedst til lige netop dit behov og budget. 

Den rette løsning, når det kommer til en god sokkel, er essentiel for et langt og lykkeligt liv i dit nye hus eller med din nye carport. Det kan få mange og alvorlige følger, hvis du ikke får lagt det rette fundament til netop dit hus: 

  • Hvis din sokkel ikke ligger korrekt, kan dit hus begynde at synke
  • Dit hus kan få sætningsrevner, hvis jorden omkring dit fundament tørrer ud
  • For meget vand kan også være farligt for dit hus, da jorden under fundamentet simpelthen kan skylle væk og underminere dele af dit hus, hvilket naturligvis er farligt
  • Hvis din sokkel ikke når ned i frostfri dybde, så kan dit hus få revner, når jorden fryser omkring soklen 
  • Hvis dit fundament er bygget på forskellige måder, kan der også opstå revner i huset. Derfor er det altid vigtigt at være klar over, hvilket fundament dit hus er bygget på

Når det kommer til farve- og materialevalg, er det ligeledes vigtigt at kigge på, hvordan de passer til husets stil. Det kan være farligt at inkorporere for mange nye materialer og farver, så kvisten ender med at være et fremmedlegeme.

Du kan holde et vågent øje med dit fundament ved at gå en runde om dit hus og se efter sprækker eller revner i husets vægge. Hvis du har en kælder under huset, så er det oplagt at holde et vågent øje med væggene i kælderen. De kan nemlig være en god indikator på, hvordan det står til med din sokkel. 

Fugt er ligeledes et tegn på problemer med fundamentet. Enten i form af mørke skjolder eller i værste fald skimmelsvamp. Hvis du finder svamp eller fugt i dit hus eller din kælder, skal du kontakte en fagperson med det samme. I bedste fald kan en fagperson udbedre skaderne, hvis du er ude i god tid, og spare dig tusindvis af kroner. 

Skal vi i gang?

Skal du i gang med et byggeprojekt, og har du brug for kyndig vejledning? Kontakt os i dag for mere information eller for at få et uforpligtende tilbud. Vi står altid klar med vejledning til de fleste projekter, uanset budget eller behov. Vi skal nok få dig trygt i mål med dit næste byggeprojekt.

Har du et projekt til os?​

Du kan altid kontakte os for en uforpligtende samtale omkring dit næste byggeprojekt? Vi kører gratis ud for at besigtige dit projekt i Midtjylland.