Sommerhus

Vi bygger dig dit eget lille paradis

Sommerhus - Elmsgaard Entreprise

Byg dit drømmesommerhus med os

Et sommerhus kan være nøglen til at skabe hygge og kvalitetstid med familien året rundt, på trods af vind og vejr. Vi har et hold af håndværkere klar til at bygge dit nye hjem væk fra hjemmet.

Et sommerhus kan være det perfekte samlingspunkt for familie og venner. Drømmen om sommerhuset er noget mange af os er vokset op med, og der er unægteligt noget charmerende ved at have et lille hjem væk fra hjemmet, hvor man kan nyde livet uden for meget stress.

Et hyggeligt sommerhus er guld værd hele året rundt — om sommeren, hvor man kan nyde solen, lege med børnene i haven eller på stranden, eller grille ude på terrassen. Resten af året kan et sommerhus ligeledes være det perfekte tilflugtssted, selvom vejret ikke ligefrem skriger ferie og udendørs hygge.

Et sommerhus kan være rammen for at komme væk med familien, lige meget hvilken årstid det er — det handler om at bygge et hus, der kan bruges året rundt, ikke kun om sommeren. På den måde får man det mest mulige ud af sit sommerhus.

Sommerhus i Odder, Østjylland og resten af Danmark

Elmsgaard Entreprise er din professionelle bygherre. Vi har base i Odder, Østjylland, men arbejder naturligvis i hele Danmark. Skal du have bygget et nyt sommerhus? Eller har du et sommerhus, der trænger til en kærlig hånd inden sommeren? Kontakt os for mere information eller for at få et uforpligtende tilbud i dag, så kan vi komme i gang hurtigst muligt, og du kan nyde dit sommerhus inden længe.

Alt du skal vide om sommerhus

Vi kan hjælpe dig med at bygge sommerhus, lige som du vil have det. Der findes næsten ingen grænser. Hos Elmsgaard Entreprise tager vi højde for dine ønsker og behov. 

Du vil gennem hele samarbejdet få den nødvendige sparring og rådgivning, som sikrer, at du kommer godt i mål. Vi stopper ikke, før du er tilfreds og begejstret ved tanken om at få overrakt dine nye nøgler hurtigst muligt. 

Fra valg af materialer til udvælgelse af gulv, loft, badeværelse og køkken til dit sommerhus — vi er med dig hele vejen, godt rustet med stor erfaring og kyndig vejledning. Kontakt os for en gratis besigtigelse og få et uforpligtende tilbud i hænderne indenfor fem dage. Tilbuddet er gældende i 30 dage, efter at det er givet. 

Har du allerede et sommerhus, kan Elmsgaard Entreprise klare renoveringsarbejdet for dig. Vi ved, hvordan det er at have et sommerhus i Danmark, med både ulemper og fordele. 

Vi ved selv, hvordan det danske vejr kan slide på et hus. Du kan trygt overlade en renovation af dit sommerhus til os. Vi ved, hvordan man får et sommerhus til at skinne igen, både inde og ikke mindst ude. 

Vi istandsætter alt mellem gulv og tag, så du får et sommerhus, der ser godt ud året rundt og er klart til det danske vejr. Så det eneste, du skal medbringe, er familien og hyggen, så får vi huset til at stå knivskarpt. Så kan I boltre jer i sommerlandet.

Vi garanterer dig en deadline, så du kan være sikker på at dit projekt står helt klart, når du skal bruge det. Vi er også dækket af Byg Garanti, så du kan være sikker på at få dækket udgifterne, hvis der mod forventning skulle være fejl eller mangler. Vi er dog sikre på, at vi nok skal få dig i mål til tiden, så du kan komme til at nyde dit nye hus med familien.

Har du et projekt til os?​

Du kan altid kontakte os for en uforpligtende samtale omkring dit næste byggeprojekt? Vi kører gratis ud for at besigtige dit projekt i Midtjylland.