Sommerhus

Vi bygger dig dit eget lille paradis

Sommerhus - Elmsgaard Entreprise

Få et uforpligtende tilbud på dit sommerhus

Elmsgaard Entreprise har et hold af dygtige tømrere, malere, murere og snedkere der kan hjælpe med at få jeres sommerhusdrømme opfyldt. 

Et sommerhus er et samlingspunkt for familie og venner. Drømmen om sommerhuset er noget mange af os er vokset op med og der er unægteligt noget charmerende ved at have et lille hjem væk fra hjemmet.

Vi kan hjælpe dig med at bygge et sommerhus, lige som du vi have det. Hos Elmsgaard Entreprise tager vi høje for dine ønsker og behov og du vil igennem hele samarbejdet få rig mulighed for at få den nødvendige sparring for at du kommer i mål. Fra valg af materialer til udvælgelse af gulv, loft og køkken til dit sommerhus – vi er med dig hele vejen.

Kontakt os for en gratis besigtigelse få et uforpligtende tilbud i hænderne indenfor fem dage. Det tilbud vi giver gælder i 30 dage.

Vi garanterer dig en afleveringsdato så du kan være sikker på at dit projekt står klar når du skal bruge det. Vi er også dækket af Byg Garanti så du kan være sikker på at få dækket udgifterne hvis der mod forventning skulle være fejl eller mangler.

Nybyggeri eller renovation?

Har du allerede et sommerhus kan Elmsgaard Entreprise klare renoveringsarbejdet for dig. Vi ved hvordan det er at have et sommerhus i Danmark. Vi istandsætter alt mellem gulv og tag, så du får et sommerhus der ser godt ud hele året rundt, er klar til det hygge – og det danske vejr.

Sommerhus i Odder, Østjylland og resten af Danmark

Elmsgaard Entreprise er din professionelle bygherre – vi har base i Odder, Østjylland – men arbejder i hele Danmark. Skal du have bygget et nyt sommerhus? Kontakt os for mere information eller for at få et uforpligtende tilbud.

Spørgsmål? Snak med Mette

  • 20 30 60 89
  • kontakt@elmsgaard.dk

Få en snak med Mette om hvordan vi kan hjælpe med jeres byggeprojekt. Vi kører gratis ud for at besigtige dit projekt i Midtjylland.