Terrasser

Vi laver både træterrasser og fliseterrasser

Få mere plads om sommeren

Står du og leder efter en murer eller tømrer der laver terrasser i Aarhus? Eller måske et andet sted i Østjylland? Så behøver du ikke lede længere. Vores erfarne hold etablerer gerne din nye terrasse præcist som du vil have den.

Både en træterrasse og en fliseterrasse kan være med til at give dig mere plads til at grille, spise og nyde solen om sommeren.

En ny terrasse kan bygges på mange måder. Om du vil have en hævet træterrasse, en hævet fliseterrasse eller en terrasse der er lidt mere nede på jorden, kan vi hjælpe. Vores erfarne tømrere og murere rådgiver også gerne om placeringen og udformningen af din terrasse.

Når det kommer til træterrasser er det vigtigt at vurdere de forskellige træsorter inden man vælger. Hvilken træsort du vælger kan nemlig påvirke hvor vedligeholdelseskrævende din nye terrasse bliver.

Vi rådgiver dig gerne om den bedste terrasse til dine behov, så du selv bliver kvalificeret til at træffe det rigtige valg.

Kontakt os for mere information eller for at få et uforpligtende tilbud.

Spørgsmål? Snak med Mette

  • 20 30 60 89
  • kontakt@elmsgaard.dk

Få en snak med Mette om hvordan vi kan hjælpe med jeres byggeprojekt. Vi kører gratis ud for at besigtige dit projekt i Midtjylland.