Terrasser – Vi bygger terrasser i Odder og resten af Østjylland

Vi laver både træterrasser og fliseterrasser

Glasterasse fra Elmsgaard Entreprise
En elegant glasterasse er det perfekte sted at nyde aftensolen

Forlæng sommeren med en ny terrasse

Står du og leder efter en murer eller tømrer, der bygger terrasser i Østjylland? Så behøver du ikke lede længere. Vores erfarne hold bygger din nye terrasse præcist, som du vil have den. Så kan du fokusere på at nyde sommeren sammen med familien.

Hvorfor bygge terrasse?

En sådan udendørs oase giver dig og din familie mulighed for at benytte jeres have året rundt. En terrasse er både praktisk og hyggelig — specielt om sommeren kan du bruge den til at grille, spise og nyde solen på. En velbygget terrasse vil hurtigt blive et naturligt samlingspunkt for familien. Vælger du en træterrasse, kan du faktisk også holde bedre på varmen og derved forlænge sommeren lidt, hvilket de fleste danskere nok ville sætte stor pris på. 

En hævet terrasse giver dig desuden et rent og ryddeligt udendørsareal, som du kan stille vasketøj ud på og benytte til andre huslige gøremål, som ville gøre dit hjem beskidt. Er din grund ujævn eller ligger der en stejl bakke op af dit hus, kan du med en høj terrasse få et jævnt udendørsareal. Derved kan du bedre udnytte dit arealet og få mere ud af pladsen.

Lad os hjælpe

En ny terrasse kan bygges på mange måder. Om du vil have en hævet terrasse, en hjørneterrasse, en hævet fliseterrasse eller én der er tæt på jorden, kan vi hjælpe. Vores erfarne tømrere og murere rådgiver også gerne om placeringen, designet og udformningen.

Vi rådgiver dig gerne om det bedste design til dine behov, så du selv bliver kvalificeret til at træffe det rigtige valg. Udfyld formularen i siden eller kontakt os via telefon for at få et uforpligtende tilbud — så hjælper vi dig i mål.

Kontakt os i dag, så kommer vi i gang hurtigst muligt.

Alt du skal vide om terasser

Går du med drømmen om din egen terrasse, så kan vi hos Elmsgaard Entreprise hjælpe dig fra idé til slutresultat. Der er uendelige muligheder, og det er derfor vigtigt, at du har styr på, hvad din terrasse skal bruges til, før du går i gang med at bygge. Her er vores gode råd:

  • Overvej vind og vejr, inden du går i gang med at bygge. Hvis du foretrækker læ på terrassen, som man kan sidde ved året rundt, så bør du overveje at bygge en pavillon. Hvis du foretrækker en åben terrasse, som kan benyttes i regnvejr, skal du i stedet have en overdækket terrasse.

Skal du bygge i træ? Når det kommer til træterrasser, er det vigtigt at vurdere de forskellige træsorter, inden man vælger. Hvilken træsort du vælger kan nemlig påvirke, hvor vedligeholdelseskrævende din nye terrasse bliver.

Du bør som minimum vælge hård træ eller trykimprægneret træ, som kan holde til det danske vejr. Vil du have en træterrasse som kræver minimal vedligeholdelse, findes der komposit- terrassebrædder som er lavet til at ligne træ. De fleste vil ikke kunne se forskel på kompositbrædder og normale træbrædder.

Skal der tag over terrassen? Et tag kan oftest være en god idé, da den danske sommer som bekendt oftest er lunefuld. Med et tag over hovedet kan du holde bedre på varmen og behøver ikke bekymre dig om muligt regnvejr.

  • Mangler du ideér og inspiration? Du kan altid få råd, vejledning og sparring hos Elmsgaard Entreprise. Foretrækker du at søge inspiration på egen hånd, så er nettet fyldt med gode inspirationskilder. Vi kigger selv flittigt med, så vi altid er opdateret omkring de nyeste trends.
 

Har du et projekt til os?

Du kan altid kontakte os for en uforpligtende samtale omkring dit næste byggeprojekt? Vi kører gratis ud for at besigtige dit projekt i Midtjylland.