Tilbygninger

Garager, overdækkede terrasser og andre tilbygninger

Afspil video

Vi bygger tilbygninger der passer til

Der er en lang række overvejelser man skal gøre sig inden man laver en tilbygning. En god tilbygning kan nemlig få dit gamle hus til at føles spritnyt.

En tilbygning skal altid tilpasses den eksisterende bygning. Det er oplagt at samarbejde med en arkitekt, for at sikre at tilbygning passer til huset. Vi kan også hjælpe med at finde den rette arkitekt til dit projekt.

Vores murere, tømrere, malere og snedkere kan hjælpe dig med en tilbygning der passer perfekt til dit hus. Vi har også erfaring med at lave tilbygninger til bylejligheder.

Skal du i gang med et byggeprojekt? Kontakt os for mere information eller for at få et uforpligtende tilbud.

Overdækning

Vi kan også hjælpe dig med overdækning, hvis du ikke skal bruge en tilbygning men gerne stadig vil have mere overdækket plads. Om det så er overdækning til bilen, overdækning til terrassen eller overdækning til noget helt tredje du har brug for.

En overdækket terrasse er i virkeligheden den bedste gave man kan give sig selv, hvis man gerne vil være mere ude i det danske sommervejr. For selvom vi elsker den danske sommer med jordbær og koldskål, så er vejret i Danmark ikke altid pålideligt.

Med en overdækning til bilen kan du beskytte din bil imod is, frost og sol. 

For nogle er det også en væsentlig fordel at de kan stå i tørvejr mens de pakker ind og ud af bilen. 

Her er et par af vores seneste tilbygninger

Spørgsmål? Snak med Mette

  • 20 30 60 89
  • kontakt@elmsgaard.dk

Få en snak med Mette om hvordan vi kan hjælpe med jeres byggeprojekt. Vi kører gratis ud for at besigtige dit projekt i Midtjylland.