Badeværelser

få et nyt badeværelse med kun én kontaktperson

Vi forvandler dit badeværelse til et frirum

At renovere eller få et helt nyt badeværelse kan være et stor projekt. Hos Elmsgaard Entreprise kan vi hjælpe dig i mål med din badeværelsesdrøm — lige meget hvor stor eller lille den er. Vi skal nok få dig i mål med dit nye badeværelse.

Et badeværelse er et uundværligt rum i ethvert hus, hvor vi bruger flere timer, end vi lige regner med — det ved alle, der har været så uheldige at stå uden. Et badeværelse skal kunne modstå slitage og fugt i mange år — derfor er det vigtigt at få lavet et velbygget og flot badeværelse fra starten. 

Ellers kan man hurtigt ende i den uheldige situation, at man skal undvære sit badeværelse i tide og utide. En situation, man for alt i verden gerne vil undgå. Man kan se på badeværelset som et uundværligt omdrejningspunkt i enhver families hverdag. 

Et badeværelse skal dog ikke kun være funktionelt og praktisk, men også indbydende og behageligt at sætte sine fødder i, når hele familien har tid til at komme helt ned i gear. Et godt badeværelse skal kunne begge dele — få familien gjort klar til hverdagen og tilbyde selvforkælelse, når tiden er til det. På denne måde får man det optimale ud sit badeværelse hele året rundt. 

Alt du skal vide om badeveærelser

Der er mange valg, der skal tages stilling til, når man bygger et nyt badeværelse. Det er vigtigt, at du nøje overvejer hvilke behov og ønsker, du har til dit nye badeværelse. Stil dig selv spørgsmål som: 

  • Er der plads til mere end én håndvask? 
  • Hvor meget opbevaring har du brug for? 
  • Skal du have både badekar og brusekabine? 
  • Er der plads til vaskemaskine og tørretumbler? 
  • Har du brug for mere end ét spejl? 
  • Skal der være varme i gulvet? 
  • Hvilke armaturer passer til dit behov?

Alle disse spørgsmål kan vi hjælpe dig med at besvare. Så kan du være sikker på, at du får et badeværelse der opfylder hele familiens behov og ønsker. Det er trods alt en stor beslutning at bygge eller renovere et badeværelse.

Derfor sikrer vi, at du får den bedst mulige løsning, så der går længe inden du behøver at tænke på endnu en renovation af dit badeværelse. Dit nye badeværelse skal gerne holde i mange år fremover.

I forbindelse med et eksisterende badeværelse sætter vi blandt andet klinker eller fliser op, lægger nyt gulv og maler. Vi klarer det hele. Du skal bare beslutte dig for, hvilket badeværelse du drømmer om — så bygger vi det. Oftest kan man med få midler friske et aldrende badeværelse meget op.

Vores erfarne murere vådrumssikrer dit nye badeværelse lige efter bogen, så du kan være sikker på, at det står flot i rigtig mange år, ligesom vi også lægger fliser med de bedste materialer. Vores store erfaring indenfor badeværelser gør, at vi kan bygge det meste uden besvær og i flot stil. Så du kan sagtens drømme stort, når du bygger med os som partner. 

Et nyt badeværelse med nye fliser er én af de ombygninger, der virkelig kan gøre en forskel for mange, særligt når det bliver lavet i god kvalitet. Skal du have et nyt badeværelse eller badeværelse inspiration? Kontakt os for mere information eller for at få et uforpligtende tilbud i dag. Så kan vi komme i gang hurtigst muligt.

Har du et projekt til os?

Du kan altid kontakte os for en uforpligtende samtale omkring dit næste byggeprojekt? Vi kører gratis ud for at besigtige dit projekt i Midtjylland.