FACADERENOVERING

Giv dit hus nyt liv med en renovering af din facade!

Det er ikke kun det indre, der betyder noget.

Er dit hus’ facade nedslidt og trænger til at blive frisket op? Så få en facaderenovering, der får dit hus til at se ud som var det nyt! Hos Elmsgaard Entreprise har vi mange års erfaring med facaderenovering og kan klare enhver opgave – store som små.

Som boligejer fokuserer man oftest mest på, hvordan ens bolig ser ud indeni og ikke så meget, hvordan boligen tager sig ud, når man kigger på det udefra – man skal dog ikke undervurdere følelsen af at kunne nyde synet af sin bolig hver dag, når man kommer hjem fra arbejde. Man skal heller ikke undervurdere, hvor langt man kan komme med en facaderenovering, hvis den bliver udført af erfarne professionelle, der ved, hvad de laver. Vi kan få dit hus til at skinne som nyt.

Hos Elmsgaard Entreprise har vi et hold af erfarne murere, der altid står klar til at rykke ud og give dit hus et løft ved hjælp af de nyeste teknikker og materiale af højeste kvalitet.

Hvilke muligheder er der? 

Der er forskellige muligheder for facaderenovering alt efter, hvilken facade du har i forvejen og hvilke ønsker du har for din renovering.

Her kan du læse mere, om de forskellige muligheder: 

Omfugning
En af de mest brugte former for renovering, når det kommer til facader. Mørtelfuger holder desværre sjældent for evigt og skal fra tid til anden friskes op, hvis man ønsker et hus, der ser flot og velplejet ud. De fleste bliver overrasket over, hvor stor en forskel en omfugning kan gøre for de fleste huse. 

Vandskuring 
Vandskuring er også en meget populær løsning, når facaden skal have nyt liv. Med en vandskuring påføres der et tyndt lag mørtel til facaden som derefter skures med pudsebræt inden tørring. En vandskuring giver huset nyt liv og holder i mange år fremover.

Netpuds
Med netpuds får du en facade, der kan holde til lidt af hvert. Teknologien er rent faktisk udviklet til brug i jordskævlsramte områder. Udover at være utrolig holdbart og driftsikkert, så kan du også give din facade et unikt look med netpuds. Netpuds er altså både utrolig holdbart og dekorativt.

Har du et projekt til os?

Du kan altid kontakte os for en uforpligtende samtale omkring dit næste byggeprojekt? Vi kører gratis ud for at besigtige dit projekt i Midtjylland.