Gulv

Gulve af parket, planker, klinker, fliser og meget mere

Et nyt gulv der gør en forskel

Hos Elmsgaard Entreprise lægger vi gulve i alle afskygninger — både bærende og ikke-bærende gulvbelægninger. Vores murere og tømrere har mange års erfaring med alle slags gulve og hjælper dig gerne med dit nye gulv. Vi kan forvandle dit hus med et helt nyt gulv.

Et flot kvalitetsgulv kan give dit hus nyt liv og skabe sammenhængskraft mellem de forskellige rum. Et nyt gulv kan ligeledes ændre det enkelte rums stil og funktionalitet. At lægge et nyt gulv kan være en god mulighed for at ændre dit hus eller din lejligheds æstetiske udtryk. 

Din gulvopbygning er afgørende for, hvilken type gulv du kan vælge at få lagt. Vi rådgiver dig gerne, så du er klar over dine muligheder, og giver også gerne et uforpligtende tilbud. Vi har stor erfaring med at lægge gulve i alle former og farver — derfor kan du trygt tage os med på råd, når du skal have et nyt gulv. 

Vi står også til rådighed, hvis du mangler inspiration: gulve kommer nemlig i utrolig mange former og farver. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Inden du beslutter dig, er det dog en god idé at overveje dit valg nøje.

Alt du skal vide om gulve

Der er mange spørgsmål du skal tage stilling til, inden du vælger nyt gulv: 

 1. Skal gulvet kunne tåle fugt? 
 2. Ønsker du at have gulvvarme? 
 3. Hvilket budget har du at gøre godt med?
 4. Passer gulvet til resten af huset? 
 5. Hvor meget vedligehold kræver gulvet?

Træ, klinker, planke, parket, vinyl – der et hav af muligheder, når du skal lægge nyt gulv. Vi arbejder med intet mindre end otte forskellige gulvtyper. Vi har gulve til ethvert behov og budget. Her får du en lille beskrivelse af de forskellige gulve, vi arbejder med: 

 • Parketgulv er et klassisk gulv, der ligger i mange huse. Parketgulv er et slidstærkt gulv, der passer til de fleste værelser i huset, undtagen badeværelset. Et parketgulv kan variere meget i udseende. Man kan fx få parketgulv i sildebens- og hollandsk mønster. 
 • Plankegulve minder om parketgulvet — det er slidstærkt og ret almindeligt. Plankegulve giver et flot, unikt udtryk, da ingen planker er ens.
 • Klinkegulve er utrolig alsidige og kan fås i næsten alle former og farver. Et klinkegulv er ligeledes utrolig slidstærk og kan holde livet ud. Det kan nærmest ikke slides op.
 • Flisegulve kender vi oftest fra køkkener eller badeværelser, hvor minimal vedligeholdelse virkelig kommer til sin ret. Flisegulvet er også utroligt let at rengøre, hvilket er en stor fordel i fx et køkken.
 • Lamelgulve minder meget om det klassiske parketgulv, det er dog ikke solidt træ. Lamelgulve består i modsætning til parketgulvet af tre lag. I modsætning til parketgulvet, udvider lamelgulve sig ikke i bredden, så du undgår sprækker.
 • Laminatgulve er en god mulighed, hvis du leder efter et slidstærkt gulv, der er nemt at vedligeholde. Laminatgulvet er ligeledes en særdeles økonomisk løsning. 
 • Linoleumsgulve kan være en god løsning, hvis man har brug for et gulv, der næsten ikke kan ridses. Linoleumsgulv har også en lyddæmpende effekt.
 • Vinylgulve ses oftest i køkkenet, da det praktisk talt er vandtæt og nemt at gøre rent. Vinylgulve er ligeledes en god økonomisk mulighed, hvis man har et begrænset budget.

Prisen for at få lagt et nyt gulv kan afhænge af, hvilken overflade gulvet skal lægges på, arealet af gulvet og hvor meget arbejde det kræver at fjerne det tidligere gulv samt hvor meget knofedt, du selv kan bidrage med. Kontakt os for mere information eller for at få et uforpligtende tilbud, så kan vi komme i gang hurtigst muligt.

Har du et projekt til os?

Du kan altid kontakte os for en uforpligtende samtale omkring dit næste byggeprojekt? Vi kører gratis ud for at besigtige dit projekt i Midtjylland.