Om os

Lokal enterprise til tiden

Projektledelse og kvalitetshåndværk

Elmsgaard Entreprise giver dig én kontaktperson igennem hele byggeriet. Det forsimpler processen for dig og sikrer effektiv kommunikation. 

Elmsgaard en er pålidelig entreprenørvirksomhed med egne tømrer, murer og malere. Til de øvrige fag trækker vi på en række udvalgte faste samarbejdspartnere. Vi hjælper private, offentlige og erhvervs bygherre med at realisere byggeprojekter i alt fra nybyggeri, renovering, tilbygninger og mindre vedligeholdelsesopgaver. Der er ikke nogen opgaver der er for store eller for små.

Elmsgaard Entreprise blev startet i 2015. I dag er vi et hold med 25-30 medarbejdere der sammen arbejder på at bygge kvalitet. Vi har stor erfaring med renovation af fredede ejendomme og tilbygninger til bylejligheder, men vi står også gerne for dit næste nybyggeri, vedligeholdelsesprojekt eller erhvervsbyggeri. 

Din garanti for godt byggeri

Som medlemmer af Dansk Byggeri er Elmsgaard Entreprise dækket af Byg Garanti. Med Byg Garanti er du sikret af garantien i op til tre år for synlige fejl og op til ti år for skjulte fejl og mangler.

Hvem er Elmsgaard Entreprise?

Vores hold af erfarne håndværkere kan hjælpe dig med blandt andet nybyggeri, tilbygning og renovering af din bolig. 

Elmsgaard Entreprise blev startet i 2015 og i dag tilbyder vi alle entreprisetyper. 

Vores hold består af 25-30 dedikerede tømrere, murere, snedkere og malere der allesammen prioriterer kvalitet. Vi er altid klar til at hjælpe dig med dine opgaver – om du skal bruge et nyt hus, et nyt tag eller en ny kattelem. Ingen opgave er for stor eller lille til os. 

Med Elmsgaard Entreprise vil du få én kontaktperson fra start til slut. Det betyder at du ikke skal til at have styr på en stor gruppe håndværkere, men i stedet kan lade os styre det hele.

Hvis du har lyst til at se mere af vores arbejde kan du tjekke vores nuværende projekter eller læse mere fra vores referencer.  

Afspil video