FlexiTag

Spar penge på dit nye tag

Et flexitag kan give dig en stor besparelse

Vi hos Elmsgaard Entreprise ved, at det er en stor økonomisk beslutning at få renoveret et tag. Derfor gør vi det nu nemmere for vores kunder at træffe beslutningen, om at få et nyt tag på huset, med vores nye koncept FlexiTag.

Med FlexiTag giver vi nu vores kunder en mulighed for at spare penge, hvis vi kan få lov at vælge, hvornår vi arbejder på lige netop dit tag. Det giver os muligheden for at være fleksible i vores arbejde og det kan give dig en besparelse på dit nye tag, der kan mærkes i pengepungen. Der kommer naturligvis ikke til at være forskel i kvalitet af vores arbejde – den vil som altid være i top. Den eneste forskel med FlexiTag er tidspunktet. En god handel for begge parter, hvis du spørger os.

Hastesager kan også klares med FlexiTag
Hvis du er endt i en penibel situation med dit tag og en reparation haster, så er FlexiTag stadig en mulighed for dig. I tilfælde af et utæt tag eller lignende nødsituationer, så ring og lav en aftale. Med en midlertidig løsning på plads, kan vi efterfølgende lægge en plan, for færdiggørelsen af dit nye tag.

Kontakt os i dag
Alt du skal gøre er at kontakte os, så kommer vi ud og besigtiger dit tag og laver plan for byggeriet, så ved du altid, hvornår vi kommer og arbejder på dit tag. Planen for byggeriet udarbejdes naturligvis i samarbejde med dig, så du altid ved, hvornår du kan forvente os – vi dukker aldrig uanmeldt op.

Hvor stor en besparelse kan du så opnå? Alle tagopgaver er individuelle, derfor kan vi ikke love en vis mængde rabat, hvis du vælger FlexiTag. Når vi får en forspørgsel ind på FlexiTag, så er der nogle forskellige faktorer, der afgør, hvor meget rabat du kan få på dit tag – tagtype, størrelse på taget, sæson og meget mere. Vi vil dog love at give den bedste pris muligt på dit tag.

Peter Elmsgaard Entreprise
Peter, Projektleder

Har du et projekt til os?​

Du kan altid kontakte os for en uforpligtende samtale omkring dit næste byggeprojekt? Vi kører gratis ud for at besigtige dit projekt i Midtjylland.